Firefox shows only blank tabs

Questions about Wine on Linux
Post Reply
beos
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Feb 04, 2017 3:02 am

Firefox shows only blank tabs

Post by beos » Sat Feb 04, 2017 3:39 am

Latest Firefox 51.0.1 (32-bit). Wine 2.0 (but same behavior in earlier versions). When using winecfg to set a newer version of windows (for example Windows 7) and then start Firefox it starts up with a completely blank tab. Menus settings etc work, but the tab is blank. Seems to be related to this:

Code: Select all

[Parent 37] WARNING: Failed to launch tab subprocess: file c:/builds/moz2_slave/m-rel-w64-00000000000000000000/build/src/ipc/glue/GeckoChildProcessHost.cpp, line 574
Funny thing is that, first time after install in this 32-bit Win7 prefix, it shows the tabs, but after closing and restarting the browser the tabs are all blank. Any ideas? Need to run with higher windows version since some add-ons and other program requires higher than XP win version.

User avatar
dimesio
Moderator
Moderator
Posts: 12687
Joined: Tue Mar 25, 2008 10:30 pm

Re: Firefox shows only blank tabs

Post by dimesio » Sat Feb 04, 2017 7:55 am

File a bug.

User avatar
DarkShadow44
Level 7
Level 7
Posts: 938
Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm

Re: Firefox shows only blank tabs

Post by DarkShadow44 » Mon Feb 06, 2017 11:31 am


spiregrain
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Feb 12, 2017 12:09 pm

Re: Firefox shows only blank tabs

Post by spiregrain » Sun Feb 12, 2017 12:13 pm

Hello. I was able to get it to start working by disabling multiprocess in Firefox. (AKA Electrolysis AKA e10s).

You can go to about:config and change browser.tabs.remote.autostart to false. I also had to change browser.tabs.remote.autostart2 to false; and then restart firefox.

jayshomebrew
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sun Jun 04, 2017 9:55 am

Re: Firefox shows only blank tabs

Post by jayshomebrew » Sun Jun 04, 2017 10:02 am

Thank you. Thank you! :D
I only needed to change this:
browser.tabs.remote.autostart.2

Image

Post Reply