4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Questions about Wine on Linux
Post Reply
Infidelus
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Feb 18, 2018 3:26 pm

4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Post by Infidelus » Sun Nov 17, 2019 7:04 am

Hi,

Linux Mint 19.2 Cinnamon
wine-4.20 (Staging)

Since VideoReDo 6 was released a couple of months ago it actually works on Wine (for the most part). I updated to 4.20 staging yesterday however and can no longer edit & save any H264 encoded files.

VRD shows the following two errors:
vrd_error.png
Looking at the VRD logs, the following entry stands out:

Code: Select all

FFmpeg (Error) - Error parsing AAC extradata, unable to determine samplerate.
Rolling back to 4.19 staging rsolves the problem.

jkfloris
Level 6
Level 6
Posts: 704
Joined: Thu Aug 14, 2014 10:10 am

Re: 4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Post by jkfloris » Mon Nov 18, 2019 3:45 pm

I can't reproduce your issue on Debian Sid with Wine 4.20 or Wine Staging 4.20

Could you post the Wine terminal output?
https://wiki.winehq.org/Wine_User's_Gui ... mmand_line

Infidelus
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Feb 18, 2018 3:26 pm

Re: 4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Post by Infidelus » Wed Nov 20, 2019 1:52 pm

Thanks for the reply.

It started happening suddenly and consistently with multiple H264 files on 4.20 with a couple of different versions of VideoReDo 6 but I've just created a new prefix so I could grab the output and tried again and I can't reproduce it now either, so I'm not sure what was causing it now as I did the same test when it originally broke.

I guess it's a case of "move along, nothing to see here".

Infidelus
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Feb 18, 2018 3:26 pm

Re: 4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Post by Infidelus » Thu Nov 21, 2019 4:43 am

OK, so this morning I tried to edit another H264 recording and the error popped up again.

I've attached the output from the terminal, as well as the file info and the VideoReDo log.
Attachments
VRD_H264.zip
(13.97 KiB) Downloaded 12 times

Infidelus
Level 1
Level 1
Posts: 5
Joined: Sun Feb 18, 2018 3:26 pm

Re: 4.20 staging breaks H264 in VideoReDo

Post by Infidelus » Sun Dec 08, 2019 7:12 am

Still broken in 4.21. Also confirmed by another user on the VideoReDo forums - https://videoredo.net/msgBoard/index.ph ... ost-131267

Post Reply