WineHQ
Wine Forums

Board index » WineHQ » Wine Help » Linux




 Page 1 of 1 [ 8 posts ] 



 
Author Message
 Post Posted: Tue Jul 30, 2019 7:59 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 30, 2019 7:37 am
Posts: 4
Hi all,

I have installed Microsoft Visual Studio 2008 (vcrun2008) with winetricks as per requirement of Zbrush 9.1 with wine 1.7.1, and after installing it, when I launch Zbrush application, still complains about missing libraries:

wine "C:\Program Files\Pixologic\ZBrush 2019.1\ZBrush.exe"
fixme:service:scmdatabase_autostart_services Auto-start service L"WineBus" failed to start: 2
fixme:actctx:parse_depend_manifests Could not find dependent assembly L"Microsoft.VC90.OpenMP" (9.0.21022.8)
fixme:heap:RtlSetHeapInformation 0x460000 0 0x23fce0 4 stub
fixme:actctx:parse_depend_manifests Could not find dependent assembly L"Microsoft.VC90.CRT" (9.0.21022.8)
fixme:heap:RtlSetHeapInformation 0x5240000 0 0x23ed40 4 stub


I've looked for the dlls and they're installed on drive_c\windows\system32:

mfc90.dll
mfcm90.dll
mfc90u.dll
mfcm90u.dll

vcomp.dll

Can anybody help me on this please? don't know what to do more :P

Thank you in advance!


Top 
 Post Posted: Wed Jul 31, 2019 4:56 pm 
Offline
Level 6
Level 6

Joined: Thu Aug 14, 2014 10:10 am
Posts: 576
Quote:
with wine 1.7.1

Could you update Wine to a recent version and try again?
https://wiki.winehq.org/Download


Top 
 Post Posted: Thu Aug 01, 2019 6:05 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 30, 2019 7:37 am
Posts: 4
Hi!

Thanks for the answer, I installed wine for 32 bits following this instructions: https://www.systutorials.com/239913/ins ... -centos-7/ that's why I'm on that version.
I tried previously to install Zbrush with wine 4.0 on CentOS 7 but it failed to launch because of "Wine: Bad EXE format".

I'll try to compile it again but using 4.0 version, let you know.

Thank you!


Top 
 Post Posted: Fri Aug 02, 2019 7:31 am 
Offline
Level 12
Level 12
User avatar

Joined: Sat Oct 16, 2010 7:40 pm
Posts: 2740
Location: Cambridge
gutter wrote:
...
I tried previously to install Zbrush with wine 4.0 on CentOS 7 but it failed to launch because of "Wine: Bad EXE format".

I'll try to compile it again but using 4.0 version, let you know.
...


@gutter

You might want to take a look at: GitLab: harbottle/wine32 ; for third party 32-bit Wine 4.0 binary packages, for CentOS 7.

Bob


Top 
 Post Posted: Fri Aug 02, 2019 6:37 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 30, 2019 7:37 am
Posts: 4
Bob Wya wrote:
gutter wrote:
...
I tried previously to install Zbrush with wine 4.0 on CentOS 7 but it failed to launch because of "Wine: Bad EXE format".

I'll try to compile it again but using 4.0 version, let you know.
...


@gutter

You might want to take a look at: GitLab: harbottle/wine32 ; for third party 32-bit Wine 4.0 binary packages, for CentOS 7.

Bob


Thank you Bob! I'll definitely try that.

Alex


Top 
 Post Posted: Sat Aug 03, 2019 8:19 am 
Offline
Level 12
Level 12
User avatar

Joined: Sat Oct 16, 2010 7:40 pm
Posts: 2740
Location: Cambridge
no worries... 8)


Top 
 Post Posted: Mon Aug 05, 2019 5:13 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 30, 2019 7:37 am
Posts: 4
Hi Bob,

It worked perfectly,

Thank you!


Top 
 Post Posted: Mon Aug 05, 2019 8:10 am 
Offline
Level 12
Level 12
User avatar

Joined: Sat Oct 16, 2010 7:40 pm
Posts: 2740
Location: Cambridge
even better 8)


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 8 posts ] 




Board index » WineHQ » Wine Help » Linux


Who is online

Users browsing this forum: gggoggga1111 and 22 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron