WineHQ
Wine Forums

Board index » WineHQ » Wine Help » Linux




 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 



 
Author Message
 Post Posted: Sat May 11, 2019 8:08 pm 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Wed Jul 27, 2016 7:58 pm
Posts: 33
I took a screenshot, and this error keeps popping up, for some reason.
Also, it happens with 4.7 and 4.8 wine-staging, I compiled from source wine-staging the way the github page says to, and I just cannot login no matter what.

It gives me that annoying error infinitely. :/

aka the screenshot I uploaded.

to make matters worse on my other laptop, that has a ubuntu based distro on it, it loads fine, except the mouse is broken on it. The mouse works fine except in games. My point being, I am kind of stuck till wine-staging 4.8 comes out for my ubuntu derivatives, or wine-staging 4.9 comes out with a fix for this laptop.

ps, I have tried my usual tactics, to no avail, even corefonts doesn't help.


Attachments:
File comment: Any ideas how to fix?

ps, even launching game doesn't let me authenticate, it just sits there, till it times out. Even on the battle.net part.

Screenshot_2019-05-11_21-07-59.png
Screenshot_2019-05-11_21-07-59.png [ 56.79 KiB | Viewed 137 times ]
Top 
 Post Posted: Sun May 12, 2019 5:42 pm 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Wed Jul 27, 2016 7:58 pm
Posts: 33
Well, thankfully wine-staging 4.8 came to ubuntu it least. :) Now to wait on the rest...


Top 
 Post Posted: Sun May 19, 2019 3:02 am 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Mon Aug 24, 2015 10:36 am
Posts: 24
Have you got the 32-bit versions of the libldap and gnutls libraries installed on your system? These are required for battle.net authentication.


Top 
 Post Posted: Sun May 19, 2019 6:13 pm 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Wed Jul 27, 2016 7:58 pm
Posts: 33
pga256 wrote:
Have you got the 32-bit versions of the libldap and gnutls libraries installed on your system? These are required for battle.net authentication.


Oddly enough, libldap I did have same with gnutls in 32 bit form i mean... but even stranger, I used winetricks immediately after reinstalling wine-staging and proceeded to adding the corefonts via winetricks, and then...
I have no idea what happened... but when I installed battle.net afterwards, no issues. Weird indeed.

Same with starcraft. Can't tell why but something was different. ;/


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 




Board index » WineHQ » Wine Help » Linux


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: