Hello! Wine problem with port.

Questions about Wine on Linux
Post Reply
mv0nwine
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri May 10, 2019 12:49 pm

Hello! Wine problem with port.

Post by mv0nwine » Fri May 10, 2019 1:15 pm

Hello my first post here and first time with Wine, I installed and asked for the the framework 4.5.2 and started downloading but stopped. So I installed 4.5.2 a part and restart the installation, everything went fine until the port designation.

I was not able to use any port, the error that the port was already in use by another aplication. Any port gives the error, anyone with something similar?

O.S: Debian 9 (Stretch)
Only instaled - GUI (XFCE4) XRDP and WINE.
The software i'm testing is DGUARD CENTER

http://download.seventh.com.br/direto/S ... .0.0.0.exe (if its against the rules i will remove)

Thanks any information is helpful!!
Attachments
DGUARD CENTER PORT.png

jkfloris
Level 6
Level 6
Posts: 658
Joined: Thu Aug 14, 2014 10:10 am

Re: Hello! Wine problem with port.

Post by jkfloris » Sun May 12, 2019 2:44 am

O.S: Debian 9 (Stretch)
Which Wine version do you use? The version from the Debian repo is ancient. Use the WineHQ repo
https://wiki.winehq.org/Debian
So I installed 4.5.2 a part and restart the installation
How did you install .Net 4.5.2? You should use an up to date version of winetricks
https://wiki.winehq.org/Winetricks

Maybe there are some hints what went wrong in the terminal output?
https://wiki.winehq.org/Wine_User's_Gui ... mmand_line

(Please, don't say you run Debian/Wine as root)

Post Reply