WineHQ
Wine Forums

Board index » WineHQ » Wine Help » Linux




 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 



 
Author Message
 Post Posted: Wed Apr 10, 2019 6:05 pm 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Wed Aug 09, 2017 7:19 am
Posts: 23
Location: Australia
Hi Everybody,

I am currently testing the MT4 metatrader.

1 - binaries downloaded from https://download.mql5.com/cdn/web/inter ... 4setup.exe
2 - installed with the following command

wine icmarkets4setup.exe /32 /auto

If you attach an EA to a chart, end "enable auto trading" and smile is expected to be displayed:

Image

However, when I perform those actions, looks like there is a encoding problem or that the image cannot be found or displayed

Image

Could anybody guide me to fix this issue ? What can I do so the application will display the correct image ?


Top 
 Post Posted: Mon May 06, 2019 12:33 pm 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Mon May 06, 2019 12:09 pm
Posts: 18
It look like the issue is related to a missing font (perhaps MS Winding).
Perhaps try : "winetricks opensymbol" or "winetricks corefonts" or "winetricks webdings"


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 2 posts ] 




Board index » WineHQ » Wine Help » Linux


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: