Sketchup 2015 display bug

Questions about Wine on Linux
Locked
campus
Level 2
Level 2
Posts: 13
Joined: Wed Apr 22, 2015 11:04 am
Location: Finland

Sketchup 2015 display bug

Post by campus » Sat Jun 27, 2015 11:40 am

Hello!
I installed sketchup 2015 to clean prefix successfully but I got same display bug on wine 64-bit and 32-bit and i'm using wine 1.7.45-1 wich should be newest on archlinux.
In sketchup toolbars and measurements works but display doesn't. Here is picture from it:
Image
Terminal output:

Code: Select all

[campus@pomper /]$ WINEPREFIX=/home/campus/Sketchup wine "/home/campus/Sketchup/drive_c/Sketchup/SketchUp.exe"
fixme:ole:RemUnknown_QueryInterface No interface for iid {00000019-0000-0000-c000-000000000046}
fixme:thread:GetThreadPreferredUILanguages 52, 0x32f920, 0x32f990 0x32f928
fixme:heap:RtlSetHeapInformation (nil) 1 (nil) 0 stub
fixme:msvcrt:type_info_name_internal_method type_info_node parameter ignored
fixme:thread:GetThreadPreferredUILanguages 52, 0x32f570, 0x32f5e0 0x32f578

Intrinsic Alchemy v3.7 Beta-0403 (Dynamic/Release)
Built by <unknown> on Thu Apr 3 00:00:00 2014

fixme:msvcp:_Locinfo__Locinfo_ctor_cat_cstr (0x32f518 1 C) semi-stub
fixme:msvcp:_Locinfo__Locinfo_ctor_cat_cstr (0x32f458 1 C) semi-stub
fixme:mountmgr:harddisk_ioctl Unsupported ioctl 2d1400 (device=2d access=0 func=500 method=0)
fixme:mountmgr:harddisk_ioctl Unsupported ioctl 74080 (device=7 access=1 func=20 method=0)
fixme:mountmgr:harddisk_ioctl Unsupported ioctl 74080 (device=7 access=1 func=20 method=0)
fixme:msvcp:_Locinfo__Locinfo_ctor_cat_cstr (0x32f648 1 C) semi-stub
fixme:msvcp:_Locinfo__Locinfo_ctor_cat_cstr (0x32f408 1 C) semi-stub
fixme:shell:InitNetworkAddressControl stub
fixme:ieframe:PersistStreamInit_InitNew (0x150418)
fixme:ieframe:navigate_url Unsupported args (Flags 0x32ebf8 {VT_I4: 4}; TargetFrameName 0x32ec08 {VT_BSTR: (null)})
fixme:ieframe:handle_navigation_error Navigate to error page

(process:6083): GLib-CRITICAL **: g_slice_set_config: assertion 'sys_page_size == 0' failed
fixme:ieframe:WebBrowser_Stop (0x150418)
fixme:ieframe:OleInPlaceObject_InPlaceDeactivate (0x150418)
fixme:ole:RemUnknown_QueryInterface No interface for iid {00000019-0000-0000-c000-000000000046}
fixme:dwmapi:DwmIsCompositionEnabled 0x32eb8c
fixme:uxtheme:BufferedPaintInit Stub ()
fixme:uxtheme:BeginBufferedPaint Stub (0x4002a 0x32e590 2 (nil) 0x32e510)
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:wgl:X11DRV_wglChoosePixelFormatARB unused pfAttribFList
fixme:ras:RasEnumConnectionsW (0x1219a0,0x55bd7b0,0x76c623e4),stub!
fixme:ras:RasEnumConnectionsW RAS support is not implemented! Configure program to use LAN connection/winsock instead!
fixme:service:svcctl_EnumServicesStatusW resume index not supported
fixme:ras:RasEnumEntriesW ((nil),(null),0x4534bf0,0x55bdfe0,0x452fbb4),stub!
I have latest nvidia drivers (352.21-1) and using arch linux 4.0.6-1-ARCH.
Thanks!

Locked