WineHQ
Wine Forums

Board index » WineHQ » Wine Help » Linux




 Page 2 of 2 [ 32 posts ] Go to page Previous  1, 2



 
Author Message
 Post Posted: Thu Sep 13, 2018 1:24 pm 
Offline
Level 4
Level 4

Joined: Thu Aug 14, 2014 10:10 am
Posts: 161
I get a black screen and the same terminal output as electricnight.
When I emulate a virtual desktop in winecfg the program does run.


Top 
 Post Posted: Fri Sep 14, 2018 4:02 am 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Tue Jun 06, 2017 5:26 am
Posts: 29
tried that, but had no luck. anything special besides adding the application in winecfg and activating a virtual desktop under the graphics tab?

the fun fact: atm i am using manjaro, so the base (wine from arch upstream) should be identical to darkshadow's, i guess :lol:


Top 
 Post Posted: Fri Sep 14, 2018 7:00 am 
Offline
Level 5
Level 5
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 453
Does the program not open for you? Do you get a blackscreen? What exactly happens? What doesn't work?

Blackscreen could be due to drivers, I guess, or window manager. I use mesa drivers with KDE Plasma.


Top 
 Post Posted: Fri Sep 14, 2018 11:06 am 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Tue Jun 06, 2017 5:26 am
Posts: 29
DarkShadow44 wrote:
Does the program not open for you? Do you get a blackscreen? What exactly happens? What doesn't work?

decicated to me?

well, i get a small black box (logo?) and on top of that an error box with the trusty old: invalid uri: hostname could not be parsed, which closes automatically after 3sec. that's about it already.


Top 
 Post Posted: Fri Sep 14, 2018 11:52 am 
Offline
Level 5
Level 5
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 453
Yeah, directed at you. You're also using wine-3.15?

Mind posting "drive_c/ProgramData/romcenter/romcenter_xml.log"? That might contain more information.
Do you maybe have some old configuration of the program? Wine links a few folders from your home, so removing .wine is not always enough.


Top 
 Post Posted: Sat Sep 15, 2018 3:35 am 
Offline
Level 2
Level 2

Joined: Tue Jun 06, 2017 5:26 am
Posts: 29
DarkShadow44 wrote:
You're also using wine-3.15?

indeed, there is no other than that in the repo.
Quote:
Mind posting "drive_c/ProgramData/romcenter/romcenter_xml.log"? That might contain more information.
Do you maybe have some old configuration of the program?

i would do so, but there is no log file being created even when switching to internal logging.

no, no old config file, just rc 4.0.
Quote:
Wine links a few folders from your home, so removing .wine is not always enough.

good point. in fact, i only ever deleted the .wine folder before creating a new prefix like this: WINEPREFIX=~/.wine winecfg.

any other steps to take for a "true" fresh prefix besides checking for config leftovers?


Top 
 Post Posted: Sat Sep 15, 2018 6:21 am 
Offline
Level 5
Level 5
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 453
electricnight wrote:
any other steps to take for a "true" fresh prefix besides checking for config leftovers?

No, just deleting the config an the .wine folder should be enough.

Just to make sure, you use RomCenter 4.0.0.rc3 ?


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 2 of 2 [ 32 posts ] Go to page Previous  1, 2




Board index » WineHQ » Wine Help » Linux


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 23 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: