WineHQ
Wine Forums

Board index » WineHQ » Wine Help




 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 



 
Author Message
 Post Posted: Mon Jul 22, 2019 3:59 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 16, 2019 8:15 am
Posts: 4
Hello all!

Trying to run our local russian medical information system client written on Delphi 3.0 which heavily uses old version of windows native libs.
It works fine until i call a window which relies completely on mfc41/riched controls. Instead of textboxes, buttons and all requierd stuff it shows nothing (white screen to be exact).

App was installed in clean separate wine prefix, also i tried to install mfc41/riched20 with winetricks - this does not solve this issue.
And also i tried various combinations of VC++ runtime / vb runtime / any of possible variants which involved update of mfc41/riched20 dll - no luck.

So, my question is: may be this issue due to wine? Or it's because my incorrect setup? Or it's the application problem?
Thanks in advance for answers!

OS: Archlinux up-to-date
Wine Version: 4.11 from archlinux repos

Logs:
Application run without specific debug options enabled
https://pastebin.com/C7LCiite

Application run with "fixme" disabled and enabled "loaddll" channel
https://pastebin.com/1rbnanxT


Attachments:
File comment: Example from native Windows, representing how this window must render
pic_pasport.png
pic_pasport.png [ 42.91 KiB | Viewed 444 times ]
File comment: App window under wine with issue
2019-07-22-114048_800x669_scrot.png
2019-07-22-114048_800x669_scrot.png [ 21.05 KiB | Viewed 444 times ]
Top 
 Post Posted: Sat Aug 03, 2019 6:43 am 
Offline
Level 7
Level 7
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 842
Well, there has been a recent whitescreen bug (https://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=47479) which should be fixed in wine-4.13. Can you try that, once it's in the repos?


Top 
 Post Posted: Wed Aug 07, 2019 5:49 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 16, 2019 8:15 am
Posts: 4
DarkShadow44 wrote:
Well, there has been a recent whitescreen bug (https://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=47479) which should be fixed in wine-4.13. Can you try that, once it's in the repos?


Tried, no luck - still white screen in that form :(


Top 
 Post Posted: Wed Aug 07, 2019 12:26 pm 
Offline
Level 7
Level 7
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 842
Then you probably should file a bugreport for that. I guess there's no way for us to test it though..


Top 
 Post Posted: Thu Aug 08, 2019 1:52 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 16, 2019 8:15 am
Posts: 4
DarkShadow44 wrote:
Then you probably should file a bugreport for that

Ok, it's not a problem. Is there any guidelines i must read before i file a bug?
DarkShadow44 wrote:
I guess there's no way for us to test it though..

Well, actually i can provide a demo access and client. I'll manage this question with the developer.


Top 
 Post Posted: Thu Aug 08, 2019 6:10 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 16, 2019 8:15 am
Posts: 4
DarkShadow44 wrote:
I guess there's no way for us to test it though..

I can provide the client and access to demo base, all necessary info will be included in bug report.


Top 
 Post Posted: Thu Aug 08, 2019 10:42 am 
Offline
Level 7
Level 7
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2016 5:39 pm
Posts: 842
For reporting a bug reading https://wiki.winehq.org/Bugs is useful.


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 7 posts ] 




Board index » WineHQ » Wine Help


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: