Missing Mono and Gecko during installation of a progam

Open forum for end-user questions about Wine. Before asking questions, check out the Wiki as a first step.
Forum Rules
Locked
Starkman
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sat Apr 06, 2019 11:21 pm
Location: Southern Oregon

Missing Mono and Gecko during installation of a progam

Post by Starkman » Sun Apr 07, 2019 11:53 am

Greetings,

So, I got Wine installed; however, running it to run theWord Bible software gave two messages during this installation (the messages don't pop up afterward).

The program then finished installation, and as far as I can tell it's working (however, I'm new to it, so I don't know if it's working correctly or fully without Mono and Gecko).

Also, dotnet in terminal isn't found, so I don't know if the .NET thing I need is installed as well.

If I need to finish off something, could someone kindly point me to the correct sites to get this done. I've bookmarked a few that I think are relevant, but I know how that goes.

Thanks much.
Attachments
Wine Gecko Installer.png
Wine Gecko Installer.png (16.07 KiB) Viewed 272 times
Wine Mono Installer.png
Wine Mono Installer.png (15.09 KiB) Viewed 272 times

Starkman
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sat Apr 06, 2019 11:21 pm
Location: Southern Oregon

Re: Missing Mono and Gecko during installation of a progam

Post by Starkman » Sun Apr 07, 2019 6:25 pm

UPDATE:

Okay, it's up and running. I used the Install button for Gecko a few times while running the program, but I haven't had any messages for Mono. I guess I'm okay.

Locked